21 Şubat 2012 Salı

2012 İLKBAHAR YAZ TREND RENKLERİ

Gönderen Unknown zaman: 17:06


Kışın sonlarına doğru yaklaştığımız şu günlerde ilkbahar-yaz gardrobumuz için planlar yapmaya başladık bile. bende sizin için  2012 ilkbahar yaz trend renklerini biraz araştırdım. Bu sezonun reklerine bayılacaksınız :)




Krem, açık pembe, sarı ve şeftali rengi yeni sezonda oldukça popüler. Bu renkleri birlikte kullanabileceğiniz gibi ayrı ayrı da giyebilirsiniz. Eğer kombin yapmayı düşünüyorsanız, parlak renkleri pastel tonlarla giymeye özen göstermelisiniz.






  
Turuncu, 2012 İlkbahar Yaz sezonunun en favori renklerinden biri. Bu rengi pek çok kıyafetin üzerinde görebilirsiniz; elbiseler, çantalar, ayakkabılar, kemerler, güneş gözlükleri...
Eğer turuncu rengi seviyorsanız, bu yaz sizin için oldukça keyifli geçecek.








2012 yazı, beyazdan vazgeçemeyenlerin en gözde rengi olacak gibi görünüyor.

Narin danteller, pileli etekler ya da düz hatlı elbiseler içinde çok duru ve masum görünebilirsiniz. Tıpkı melek gibi :)









Fuşya rengi, turuncu ya da beyaz gibi her yerde karşımıza çıkmayacak olsada, 2012 yazının en çarpıcı renklerinden olmaya aday görünüyor. 










Siyah-Beyaz.. Bu iki rengin kombinasyonu kesinlikle doğal ve özel bir şıklık sunuyor. Siyah ve beyazın birlikteyken nasıl farklı durduğuna bir göz atın.
 









Sarı ve turuncu uyumu her zaman mükemmeldir. Turuncu renk ne zaman trend olsa, sarı da bir o kadar popüler hale gelir. Soluk sarı renkten parlak limon sarısına kadar uzanan renk skalası yeni sezonun en gözde trendlerinden biri
       



 



Ten rengi yeni sezon paletinin en favori renklerinden biri. Bütün renklerle kombinlenebiliyor ve her zaman mükemmel duruyor. Ten rengi, bu yönüyle diğer renkler arasından sıyrılıyor.
    
  




  

 Kırmızı da tıpkı turuncu ve sarı gibi yeni sezonu aydınlatmak için geldi. Solgun kırmızıdan parlak ateş tonlarına kadar kırmızının her tonu bu sezonda mevcut

Devamı için tıkla
        









0 yorum:

Yorum Gönder

 

MODABİLİR Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos