20 Mart 2012 Salı

DAHA DOLGUN DUDAKLARA SAHİP OLMAK İSTER MİSİNİZ?

Gönderen Unknown zaman: 07:11

Kadın ve güzellik dediğimizde ilk akla gelenlerden biri dudaklardır. Her kadın parlak, çekici ve dolgun dudaklara sahip olmak ister. Fakat herkes doğuştan böyle bir şansa sahip değildir. Tıpkı benim gibi :)
Neyseki makyaj ve güzellik sırları her geçen gün biraz daha açığa çıkıyor.

Uzun zamandır botox yöntemini kullanmadan nasıl dolgun dudaklara sahip olabilirim diye araştırıyorum. Bir sürü ürün denedim. rujlar,tarçın yağı,büyütücü dudak maskeleri. Hiç biri işe yaramadı. Taki Golden Rose Extreme Lip Plumper - Parlatıcı Dolgunlaştırıcıyı bulana dek. 

 Golden Rose Extreme Lip Plumper, geliştirilmiş formülü dudaklarda yeni kolajen oluşumunu destekliyor, var olan kolajeni uyararak çoğalmasına yardımcı oluyor ve dudakların dolgun, pürüzsüz ve nemli kalmasını sağlıyor. İçeriğinde bulunan doğal acı biber özü ve tarçın özü ise dudak konturunu belirginleştiriyor. Temiz ve kuru dudaklara günde minimum 3 kez, 29 günlük kullanım sonucu dudaklarda 40 kalıcı dolgunluk sağladığını söylüyorlar. Tek başına ya da rujun altına uygulanabiliyor. Ümitsizce aldığım bu parlatıcının işe yarayacağını hiç düşünmemiştim.  İlk kullanımda dudaklarım farkedilir derecede büyüdü. Parlatıcıyı alalı 15 gün oldu ve geçici dolgunluktan bile şuan çok mutluyum. 40 gün sonrasını gerçekten çok merak ediyorum.  

Deneyip çok sevdiğim ürünü, benim gibi dolgun dudaklara sahip olmak isteyen hanımlarla paylaşmak istedim. Boşuna pahalı ürünler denemeyin. Golden Rose Extreme Lip Plumper, hem etkili hemde oldukça uygun bir fiyata sahip. Eğer incelemek ve satın almak isterseniz, aşağıdaki linke tıklayıp, dudak ürünleri bölümünden, dudak dolgunlaştırıcı parlatıcıya ulaşabilirsiniz.


ÜRÜNÜ İNCELEMEK ve SATIN ALMAK İÇİN TIKLA





2 yorum:

Adsız dedi ki...

Şimdi bitane aldım umarım işe yarar..

Adsız dedi ki...

Ben ilk çıktığında almıştım bu ürünü ve hala kullanıyorum. kesinlikle muhteşem. tavisye ederim ;)

Yorum Gönder

 

MODABİLİR Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos